Antena 3 CNN Actualitate Locale Elevă de 18 ani din Maramureș, dispărută de acasă. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor

Elevă de 18 ani din Maramureș, dispărută de acasă. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor

O elevă de 18 ani, din Maramureș, a fispărut de câteva zile de acasă. Procurorii maramureșeni fac cercetări pentru omor, existând suspiciunea că a fost victima unei astfel de infracțiuni.

Elevă de 18 ani din Maramureș, dispărută de acasă. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor
Sursa foto: Foto: Politia Romana/facebook
09 Mar 2020   •   13:12

Părinții fetei i-au anunțat dispariția vineri. Aceasta plecase de acasă de joi seara și nu s-a mai întors, a anunțat Poliția Baia Mare.

Un dosar penal pentru lipsire de libertate a fost deschis sâmbătă, iar duminică s-a dispus urmărirea penală față de un suspect.

Procurorii din Baia Mare au dispus, luni dimineața, extinderea urmăririi penale pentru infracțiunea de omor. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

„Din probele administrate până în prezent rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămată a fost victima unei infracţiuni contra vieţii comisă la data de 5 martie 2020”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Maramureș Baia Mare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close