x close

Eleve agresate de directorului unei școli din orașul Oravița

13 Feb 2020   •   16:00
Eleve agresate de directorului unei școli din orașul Oravița foto- Pixabay

Directorul unei școli din orașul Oravița, județul Caraș-Severin, ar fi agresat patru eleve, chiar în incinta unității de învățământ. 

Fetele au depus plângere la poliție și au spus că au fost pipăite, bruscate și au primit și mesaje indecente de la acesta. Două dintre reclamante au 17, respectiv 18 ani. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a verifica cum stă situația. Mai multe persoane, inclusiv cadre didactice și martori, au fost audiate. 

Inspectoratul Școlar Județean și Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița au aflat de această situație și, în funcție de rezultatele anchetei, urmează să fie dispuse măsurile legale în consecință. 

„Astăzi, în jurul orei 10.00, Poliția orașului Oravița a fost sesizată despre faptul că directorul unei unități școlare ar fi avut un comportament nepotrivit, în cursul acestei zile, în incinta unității școlare. Imediat polițiștii au deschis o anchetă pentru verificarea și stabilirea situației de fapt. În acest moment, la sediul poliției sunt audiate mai multe persoane, cadre didactice și martori, pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru. 

 

Citeşte mai multe despre:

oravița Caras-Severin director scoala eleve
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati