Antena 3 Actualitate Locale Elevii de la şcoala din Schela, premiaţi cu ciocolată pentru că au lăsat clasa curată întreg anul şcolar

Elevii de la şcoala din Schela, premiaţi cu ciocolată pentru că au lăsat clasa curată întreg anul şcolar

de Alin Tarnovschi    |    15 Iun 2021   •   10:22
Elevii de la şcoala din Schela, premiaţi cu ciocolată pentru că au lăsat clasa curată întreg anul şcolar
Sursa foto: Facebook / Mihaela Buliga-Balan

Elevii clasei a V-a de la şcoala din Schela, judeţul Galaţi, au fost premiaţi cu ciocolată pentru că au lăsat clasa curată întreg anul şcolar.

Îngrijitoarea unei școli din județul Galați i-a premiat cu ciocolată pe elevi pentru că pe parcursul anului școlar au lăsat clasa curată.

Premiați au fost toți cei 17 elevi ai clasei a V-a de la școala din comuna gălățeană Schela.

Premiul a fost acordat copiilor aproape de finalul anului școlar.

Reprezentanții școlii spun că în fiecare zi, la finalul cursurilor, copiii au strâns resturile din clasă, au șters tabla și au dus gunoiul la containerul din curte.

"Noi am avut cursuri cu elevii la școală din februarie. Niciodată copiii nu au lăsat mizerie în bănci, nici pe jos, iar măștile le-au aruncat la coșul cu pedală. Totodată, au șters tabla și au dus gunoiul la containerul din curte.

Doamna îngrijitoare care este la școala noastră de șapte ani doar dezinfecta spațiile. Ea i-a premiat pe copiii de la clasa a V-a A", a povestit Luiza Dumitrașcu, directoarea școlii din Schela, notează Mediafax.

Inedita premiere s-ar putea repeta și anul viitor.

Poate nu e ceva extraordinar pentru voi, dar pentru noi, eu și copiii de la a V-a A, este: astăzi, "piticii" au fost...

Publicată de Mihaela Buliga-Balan pe Luni, 14 iunie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close