Antena 3 CNN Actualitate Locale "A băgat GPL de 50 lei!" | Rămas fără combustibil, un român s-a dus cu elicopterul la cea mai apropiată benzinărie. Imagini de senzaţie din Curtea de Argeş

"A băgat GPL de 50 lei!" | Rămas fără combustibil, un român s-a dus cu elicopterul la cea mai apropiată benzinărie. Imagini de senzaţie din Curtea de Argeş

Ce faci când rămâi fără combustibil la elicopter? Te duci la prima benzinărie şi alimentezi. S-a întâmplat la Curtea de Argeş, iar imeginile au devenit imediat virale.

"A băgat GPL de 50 lei!" | Rămas fără combustibil, un român s-a dus cu elicopterul la cea mai apropiată benzinărie. Imagini de senzaţie din Curtea de Argeş
de Alexandra Dima    |    03 Apr 2024   •   18:47

Oamenii veniţi să alimenteze la o benzinărie din Curtea de Argeş au avut ocazia să îşi facă selfie cu ditamai elicopterul ce s-a aşezat la coadă pentru alimentare. 

Nu se ştie din ce motiv, un pilot era să facă "pana prostului" în aer, aşa că a preferat să vină la benzinărie şi să facă plinul. 

Şoferii aflaţi în zonă s-au amuzat teribil şi au imortalizat momentul care a ajuns imediat pe reţelele de socializare şi s-a viralizat. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Comentariile internauţilor au curs gârlă:

"A băgat GPL de 50 lei eram acolo!", a spus un glumeţ.

"O idee bunã, de ce sã dai banii pe o masinã scumpã, mai bine unu din ăsta şi nu stai nici la cozi..."

"30 lei la pompa 1, va rog"

"A trecut politia pe acolo. Nu le-a zis nimic."

@bigi.bas #CapCut #helicopter #curteadearges #refuel ♬ Helikopter - Fazlija

Nu este prima întâmplare de acest gen. 

Şi un elicopter al armatei române a fost surprins, în urmă cu mai mulţi ani, în timp ce „alimenta“ într-o benzinărie din municipiul Focșani. 

 

×
Subiecte în articol: elicopter Curtea de Arges
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close