Antena 3 CNN Actualitate Locale Elicopterul SMURD pe plaja prezidenţială de la Neptun, după ce un bărbat s-a înecat şi a fost adus de curenţi la mal

Elicopterul SMURD pe plaja prezidenţială de la Neptun, după ce un bărbat s-a înecat şi a fost adus de curenţi la mal

Elicopterul SMURD a aterizat, astăzi, pe plaja prezidenţială de la Neptun, după ce un bărbat s-a înecat în largul mării şi a fost adus de curenţi la mal.

Elicopterul SMURD pe plaja prezidenţială de la Neptun, după ce un bărbat s-a înecat şi a fost adus de curenţi la mal
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    20 Aug 2021   •   10:41

Elicopterul SMURD a aterizat pe plaja prezidenţială de la Neptun, după ce oamenii aflaţi pe plajă au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au cerut ajutor pentru un bărbat care s-a înecat.

Iniţial, bărbatul a fost observat în timp ce plutea în largul mării, la o distanţă de aproximativ 150 de metri de mal.

Salvamarii au intervenit cu mai multe skijet-uri, însă în timp ce îl căutau în larg, bărbatul a fost observat pe mal, el fiind adus de curenţii puternici chiar pe plaja prezidenţială.

Salvatorii au început să îl resusciteze, iar în scurt timp, pe plajă a aterizat şi elicopterul SMURD.

Medicii au continuat resuscitarea timp de câteva zeci de minute în încercarea de a-l readuce la viaţă pe bărbatul ce are o vârstă de aproximativ 40 de ani.

Eforturile salvatorilor nu au fost în zadar, iar inima bărbatului a reînceput să bată.

După ce i-au restabilit pulsul bărbatului, medicii l-au urcat în elicopter şi l-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii şi tratament de specialitate.

Potrivit salvamarilor, plajele din sudul litoralului se află sub steag roşu, care interzice scăldatul în mare, din cauza vântului şi a curenţilor puternici.

×
Subiecte în articol: Constanța Neptun SMURD
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close