Antena 3 CNN Actualitate Locale Emil Boc a cumpărat toalete publice la preț de garsonieră, în plină pandemie

Emil Boc a cumpărat toalete publice la preț de garsonieră, în plină pandemie

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a achiziționat, în plină pandemie, pentru parcurile din oraș, toalete publice care valorează fiecare cât o garsonieră. Mai exact, acestea costă 260.610 lei fiecare, echivalentul a 53.845 euro.

Emil Boc a cumpărat toalete publice la preț de garsonieră, în plină pandemie
Sursa foto: Facebook Emil Boc
de Cristina Tudorache    |    19 Iun 2020   •   22:46

Noile toalete sunt amplasate lângă obiectele de mobilier extrem de scumpe, achiziționate, de asemenea, pentru parcuri, se arată într-un material prezentat în cadrul emisiunii Exces de putere.

Obiectele sanitare au fost cumpărate de la Comex Rom, firma lui Andrei Popovici, de la care și Primăria Capitalei a achiziționat toalete ecologice extrem de scumpe, în 2002, atunci când la putere era Traian Băsescu.

”Primăria Cluj-Napoca a achiziționat și instalat, ca urmare a inițiativei transmise prin procesul de bugetare participativă, noi toalete publice moderne, complet automatizate și dotate pentru persoanele cu dizabilități. Acestea sunt racordate la utilități și prevăzute cu sistem de spălare automatizat, care asigură auto-curățarea după fiecare utilizare, nefiind necesară prezența de personal auxiliar. Garanția este 2 ani de la data punerii în funcțiune, perioadă în care furnizorul asigură funcționarea, întreținerea, igienizarea și consumabilele.

De asemenea, toaletele dispun de sistem automat de taxare cu monede de 50 bani, cât reprezintă tariful pentru o utilizare (0,5 lei).”, a scris primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, pe facebook, acum câteva zile.

×
Subiecte în articol: Cluj toaleta publica Emil Boc
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close