Antena 3 Actualitate Locale Eroul zilei. Casa de modă care face acum combinezoane pentru doctori: "Este foarte greu şi interesant"

Eroul zilei. Casa de modă care face acum combinezoane pentru doctori: "Este foarte greu şi interesant"

de M.Z.    |    14 Mai 2020   •   13:24
Eroul zilei. Casa de modă care face acum combinezoane pentru doctori: "Este foarte greu şi interesant"
Sursa foto: Antena 3

Ca să-i sprijine pe medicii români, un brand românesc care creează ținute pentru bărbați și-a reorientat activitatea și acum produce combinezoane medicale de unică folosință. Pe principiul - de ce să importăm, când le putem crea chiar aici.

Produsele sunt certificate şi realizate integral într-o fabrică din România. 

În doar o lună, cei din echipă au făcut muncă de cercetare, teste nenumarăte şi au ajuns acum să producă 2.000 de combinezoane în fiecare zi. 

Proprietarul afacerii nu doar că a reuşit să nu concedieze pe nimeni în această perioadă, dar a făcut chiar angajări ca să ducă mai departe acest plan ambiţios. 

"Este foarte greu şi interesant. Spre exemplu, managerul de marketing al afacerii s-a dus la zona de croit, consilierul de magazin s-a îndreptat tot către zona de croit", a spus Vlad Tofan, proprietarul brandului, joi, la rubrica Eroul zilei, de la Antena 3.

Eroul zilei. Combinezoane pentru doctori de la casa de modă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close