Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Suceava a picat de 53 de ori examenul pentru obținerea permisului de conducere

Un bărbat din Suceava a picat de 53 de ori examenul pentru obținerea permisului de conducere

Un bărbat din județul Suceava a picat de 53 de ori examenul teoretic pentru permisul auto.

Un bărbat din Suceava a picat de 53 de ori examenul pentru obținerea permisului de conducere
Sursa foto: Hepta
de Roxana Mihăiescu    |    02 Mar 2024   •   15:12

Mulți dintre candidați merg nepregătiți la examenul pentru obținerea permisului auto, iar asta se vede și în statistici.

În județul Suceava, puțini sunt cei care reușesc să treacă de proba teoretică din prima încercare.

Chiar și așa, candidații nu se dau bătuți. Un bărbat din Suceava este exemplul perfect. Candidatul a picat de 53 de ori examenul auto, însă nu are de gând să-și piardă speranța.

”Încercăm să venim în sprijinul școlilor de șoferi și să insistăm asupra importanței ca viitorii conducători auto să dobândească în timpul cursurilor cunoștințe solide atât practice, cât și teoretice. Fără să dau nume, avem persoane care au dat proba teoretică de 53 de ori”, a spus prefectul Alexandru Moldovan, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Iar exemplele nu se opresc aici.

”Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretică de 10 ori și la cea practică de 12 ori, neprezentându-se de 4 ori.

O doamnă de 40 de ani a luat proba teoretică, dar la proba practică a fost respinsă de 8 ori, tânăr de 22 de ani respins la proba teoretică de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretică de 9 ori, persoană de 19 ani respinsă la proba teoretică de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretică. O doamnă de 44 de ani respinsă la proba teoretică de 12 ori”, mai spune prefectul.

În anul 2023, în județul Suceava promovabilitatea la examenele pentru obținerea permisului auto a fost catastrofală.

Un bilanț prezentat de prefect arată că la proba teoretică promovabilitatea a fost de 42,66%, iar la proba practică de 42,99%.

×
Subiecte în articol: examen auto permis categoria B Suceava
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close