Antena 3 CNN Actualitate Locale "Există și decese": Anunțul lui Alexandru Rafila privind explozia de la stația GPL din Crevedia

"Există și decese": Anunțul lui Alexandru Rafila privind explozia de la stația GPL din Crevedia

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a confirmat, la Antena 3 CNN, că "există și decese", în urma exploziei de sâmbătă seara la stația GPL din Crevedia.

"Există și decese": Anunțul lui Alexandru Rafila privind explozia de la stația GPL din Crevedia
de Mia Lungu    |    26 Aug 2023   •   20:22

Alexandru Rafila, a confirmat că "există și decese", în urma exploziei și incendiului din Crevedia. Acesta a confirmat și șase răniți, dar a subliniat că cifrele nu sunt finale.

Acesta nu a dorit să confirme numărul de morți, intervenția fiind în dinamică.

"Se pare că există și decese. Nu vreau să intrăm acum pe cifre, important este ca persoanele care au supraviețuit acestui accident și au arsuri să ajungă cât mai repede la spitale.

Încă de acum o oră am organizat un grup de lucru de urgență la Ministerul Sănătății și cu directorii câtorva spitale de urgență din București. Bineînțeles, cu serviciul de ambulanță București-Ilfov. Suntem gata să primim pacienții în spitalele specializate, respectiv Bagdasar, Floreasca. Unul dintre pacienți a ajuns la Spitalul de arși.", a precizat Alexandru Rafila.

Ultimele informații oficiale arată că arderea se manifestă cu flacără violentă la două cisterne și o casă.  

Până la acest moment, șase victime vor fi transportate la spital în București, cu arsuri considerabile pe suprafața corpului.

Totodată, două victime (atac de panică, vărsături) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Dâmbovița/Târgoviște.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close