Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie urmată de un incendiu, într-un bloc din Piatra Neamț. Intervenție de urgență a pompierilor

Explozie urmată de un incendiu, într-un bloc din Piatra Neamț. Intervenție de urgență a pompierilor

O explozie urmată de un incendiu a izbucnit duminică, într-un bloc din Piatra Neamț.

Explozie urmată de un incendiu, într-un bloc din Piatra Neamț. Intervenție de urgență a pompierilor
Sursa foto: Facebook I TVMneamţ
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2023   •   15:31

Un incendiu a izbucnit duminică, în jurul orei 13:30, într-un apartament dintr-un bloc de pe B-dul Decebal (cartier Precista- lângă biserica nouă) din Piatra Neamț.

Potrivit martorilor, înainte de izbucnirea flăcărilor, s-ar fi auzit o explozie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Apartamentul situat la etajul unu aparține unei femei de aproximativ 35 de ani.

Nicio persoană nu se afla în locuință, prin urmare nu s-au înregistrat victime.

Citește și: Bloc de trei etaje, prăbușit în Italia, în apropiere de Napoli. Salvatorii caută oameni prinși sub dărâmături

Nu a fost stabilită cauza incendiului, dar se presupune că ar fi fost vorba despre un scurtcircuit la un frigider, iar explozia s-ar fi produs la compresorul acestuia.

"La ora 13:28, pompierii au fost înștiințați despre producerea unei explozii urmată de incendiu într-un apartament dintr-un bloc de locuințe situat pe Bulevardul Decebal în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț (o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD).

Patru persoane din care un minor de 13 ani, s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul bucătăriei și într-o cameră a apartamentului situat la primul etaj.

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului, pompierii au acționat pentru căutarea unor persoane ce s-ar fi putut afla în interiorul apartamentului. Din fericire nu au fost victime.

Pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului și pentru evacuarea fumului atât din apartament cât și de pe casa scării.

Au ars materiale textile, mobilier, obiecte de uz casnic din cele două încăperi și s-au deteriorat bunuri materiale din celelate camere ale apartamentului.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale", potrivit ISU Piatra Neamț.

×
Subiecte în articol: incendiu Piatra Neamț
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close