Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie puternică urmată de incendiu la un bloc din judeţul Satu Mare. Opt oameni au ajuns la spital

Explozie puternică urmată de incendiu la un bloc din judeţul Satu Mare. Opt oameni au ajuns la spital

Explozie puternică urmată de un incendiu într-un bloc de locuinţe din centrul oraşului Livada, din judeţul Satu Mare. Un apartament a fost distrus complet de flăcări, doi oameni au suferit atacuri de panică, iar alţi şase au fost transportaţi la spital, cu intoxicaţii cu monoxid de carbon.

Explozie puternică urmată de incendiu la un bloc din judeţul Satu Mare. Opt oameni au ajuns la spital
Sursa foto: Antena 3
de Codruț Rebic    |    17 Iul 2022   •   08:36

Explozie la un bloc de locuințe din orașul Livada, din județul Satu Mare. Mai exact, din Cartierul Unirii. Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 18.30.

La fața locului s-au deplasat 2 ofițeri și 18 subofiteri cu o autospeciala de lucru la înălțime, 2 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și doua ambulante SMURD.

La intervenție au mai ajuns și mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Din cauza amplorii evenimentului, la fața locului a fost solicitat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Livada. 

Un număr de 8 persoane au nevoie de îngrijiri medicale (dintre care două cu atacuri de panică și șase cu intoxicații cu monoxid de carbon).

O persoană a fost transportată Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale, intoxicații cu fum.

Totul ar fi început de la explozia unui tablou electric, iar incendiul s-a extins.

×
Subiecte în articol: incendiu Satu Mare explozie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close