Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie puternică într-un bloc din Galaţi: Un copil de un an a murit, iar patru persoane au ajuns la spital. Toţi locatarii au fost evacuaţi

Explozie puternică într-un bloc din Galaţi: Un copil de un an a murit, iar patru persoane au ajuns la spital. Toţi locatarii au fost evacuaţi

Explozie puternică într-un bloc din Galaţi: Un copil de un an a murit, iar patru persoane au ajuns la spital. Toţi locatarii au fost evacuaţi
de S.T.    |    18 Mar 2017   •   20:23

Un copil de un an transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi în stop cardio-respirator, după explozia dintr-un bloc din municipiu, a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, a declarat sâmbătă seara, purtătorul de cuvânt al ISU, Eugen Chiriţă.

Potrivit acestuia, alţi doi copii au ajuns la spital, dar sunt într-o stare stabilă.

De asemenea, la unitatea medicală au mai fost transportaţi de ambulanţe un bărbat de 47 ani, cu arsuri pe 20% din corp, şi o persoană politraumatizată.

Eugen Chiriţă a adăugat că suflul exploziei a afectat structura de rezistenţă a blocului, iar dintre cele 19 apartamente afectate, cinci au fost distruse în totalitate.

 

----------------------------

Mai multe persoane, printre care şi copii, au fost rănite şi transportate la spital, iar 19 apartamente au fost afectate în urma unei explozii produse într-un bloc din municipiul Galaţi, a declarat, sâmbătă seara, purtătorul de cuvânt al ISU, Eugen Chiriţă.

Potrivit acestuia, explozia s-a produs la blocul G3 din cartierul Micro 19 şi a avut drept cauză, cel mai probabil, o acumulare de gaz de la o butelie.

Dintre victime, cel mai grav este un copil de un an, transportat la spital în stop cardio-respirator şi un bărbat de 47 de ani, cu arsuri pe 20% din corp. O a treia victimă, politraumatizată, a ajuns tot la spital.

Chiriţă a mai spus că, din primele informaţii, alţi doi copii au fost transportaţi la spital de vecini.

Suflul exploziei a afectat 19 apartamente, iar pompierii au evacuat blocul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: explozie Galați spital butelie gaz
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close