Le-a explodat televizorul în faţă. Patru persoane au fost transportate cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti

11 Mai 2016   •   11:18
Le-a explodat televizorul în faţă. Patru persoane au fost transportate cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Tragedie în localitatea timişeană Tomnatic. Patru persoane au fost rănite grav după ce televizorul pe care îl aveau le-a explodat în faţă.

Conform celor de la ISU Banat, pompierii de la Sânnicolaul Mare au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi un elicopter SMURD, cât şi cu autospeciala de transport victime multiple.

“La sosirea echipajelor s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la o încăpere din acea locuinţă. Au fost identificate patru persoane adulte cu arsuri (două victime cu arsuri în proporţie de 60-70% şi două cu arsuri în proporţie de 20-30% din corp). De asemenea, au mai fost evacuaţi încă patru adulţi şi doi copii. După ce victimele au fost predate echipajelor medicale pentru transportul la spitalul judeţean Timişoara, incendiul a fost lichidat, cauza incendiului urmând a fi urma anchetei efectuate de o echipă de criminalişti din cadrul IPJ Timiş”, au transmis pompierii.

Pacienţii au fost transportaţi cu o aeronavă medicală la Bucureşti, la Spitalul de Arşi. Stare răniţilor este extrem de gravă.


Sursa: Adevărul

x close