Antena 3 CNN Actualitate Locale Le-a explodat televizorul în faţă. Patru persoane au fost transportate cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Le-a explodat televizorul în faţă. Patru persoane au fost transportate cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Le-a explodat televizorul în faţă. Patru persoane au fost transportate cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti
11 Mai 2016   •   11:18

Tragedie în localitatea timişeană Tomnatic. Patru persoane au fost rănite grav după ce televizorul pe care îl aveau le-a explodat în faţă.

Conform celor de la ISU Banat, pompierii de la Sânnicolaul Mare au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi un elicopter SMURD, cât şi cu autospeciala de transport victime multiple.

“La sosirea echipajelor s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la o încăpere din acea locuinţă. Au fost identificate patru persoane adulte cu arsuri (două victime cu arsuri în proporţie de 60-70% şi două cu arsuri în proporţie de 20-30% din corp). De asemenea, au mai fost evacuaţi încă patru adulţi şi doi copii. După ce victimele au fost predate echipajelor medicale pentru transportul la spitalul judeţean Timişoara, incendiul a fost lichidat, cauza incendiului urmând a fi urma anchetei efectuate de o echipă de criminalişti din cadrul IPJ Timiş”, au transmis pompierii.

Pacienţii au fost transportaţi cu o aeronavă medicală la Bucureşti, la Spitalul de Arşi. Stare răniţilor este extrem de gravă.


Sursa: Adevărul

×
Subiecte în articol: incendiu explozie televizor Timis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close