Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie urmată de incendiu la un magazin din Târgu Mureș. Geamurile au fost aruncate în șosea

Explozie urmată de incendiu la un magazin din Târgu Mureș. Geamurile au fost aruncate în șosea

O explozie a avut loc la un magazin de electronice şi electrocasnice din Târgu Mureş. Deflagrația a fost urmată de un incendiu.

de Vasile Dale    |    24 Mar 2024   •   18:41

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş au fost solicitaţi, în această după amiază să intervină pe strada Republicii din municipiul Târgu Mureş, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunţa faptul că, la nivelul unui magazin de electrice şi electronice, s-a produs o explozie, aceasta fiind urmată de un incendiu.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj CBRN şi o ambulanţă SMURD.

În urma deflagraţiei, geamurile au zburat în șosea iar magazinul a fost inundat cu fum, pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi.

Din fericire, în acel moment, nimeni nu trecea prin zona respectivă. Magazinul era închis, astfel încât, nici o persoană nu a fost rănită.
Polițiștii și jandarmii au închis zona până când pompierii au reușit să stingă incendiul și au declarat zona sigură. Potrivit anchetei, se pare că totul ar fi pornit de la o acumulare de gaze în interiorul magazinului

"În acest moment incendiul este lichidat. Se ventilează încăperile şi se procedează pentru evacuarea bunurilor aflate în interior. Din fericire nu s-au înregistrat victime sau persoane care să solicite îngrijiri medicale”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mureș.

×
Subiecte în articol: explozie incendiu Târgu Mureș
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close