Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie urmată de incendiu, la un restaurant din Pașcani unde erau două butelii GPL. Patronul localului, transportat la spital cu arsuri pe corp

Explozie urmată de incendiu, la un restaurant din Pașcani unde erau două butelii GPL. Patronul localului, transportat la spital cu arsuri pe corp

Autoritățile din Pașcani, județul Iași, sunt în alertă, luni dimineața, după o explozie urmată de incendiu la un restaurant unde, în interior, se aflau două butelii de GPL cu capacitate de 60-70 de litri fiecare. 

de Adriana Drăghici    |    28 Aug 2023   •   08:21

O persoană a fost rănită şi primeşte îngrijiri la faţa locului, este vorba despre patronul restaurantului, iar un bloc din apropiere a fost evacuat.

Bărbatul are 57 de ani şi a fost transportat la spital. El are arsuri de gradele 1 şi 2 pe membrele superioare, dar şi faţa îi este afectată.

Mai multe echipaje de salvatori au ajuns la fața locului pentru stingerea incendiului de după explozie.

Potrivit ISU Iași, explozia a fost urmată de incendiu la pizzeria din Pașcani.

"În interior se află două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Echipajele au ajuns la locul intervenției, în interior se află doar proprietarul care este conștient, cu arsuri la o mână și la nivelul feței", transmite ISU Iași.

Au intervenit patru autospeciale de intervenție și stingere, o autospecială transport victime multiple, două echipaje de prim ajutor calificat, două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

La ora transmiterii știrii, incendiul a fost lichidat și se acționează pentru răcirea buteliilor.

În apropierea restaurantului se află un bloc de locuințe (la 6-7 metri distanță), iar pompierii au acționat pentru evacuarea locatarilor din bloc. Din fericire, nu au fost înregistrate alte pagube.

×
Subiecte în articol: explozie incendiu Pascani GPL
Parteneri
Alertă majoră. România ar putea rămâne cu doar 8 milioane de locuitori
x close