Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie la un utilaj feroviar în Gara Lunca Ilvei, Bistriţa Năsăud. Trei bărbați au fost răniți

Explozie la un utilaj feroviar în Gara Lunca Ilvei, Bistriţa Năsăud. Trei bărbați au fost răniți

O explozie s-a produs în această seară la un plug de deszăpezire staționat în gara Lunca Ilvei, județul Bistrița-Năsăud. Trei bărbați au fost răniți.

Explozie la un utilaj feroviar în Gara Lunca Ilvei, Bistriţa Năsăud. Trei bărbați au fost răniți
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / IGSU
de Claudia Popovici    |    31 Ian 2022   •   21:22

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, explozia, care nu a fost urmată de incendiu, a avut loc la un mijloc de încălzire dintr-un utilaj feroviar - plug deszăpezire, staționat în gara CFR Lunca Ilvei.

La fața locului intervin un echipaj al Ambulanței și un echipaj SMURD.

Trei bărbați au fost răniți.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Doi dintre aceștia au arsuri de gradul Il și III la nivelul feței și palmelor. Aceștia au fost stabilizați și vor fi duși la UPU SMURD Bistrița.

Cel de-al treilea bărbat cu arsuri superficiale a primit asistență medicală la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Dosar penal deschis de polițiști după explozia unui plug de deszăpezire în Gara Lunca Ilvei

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ilva Mică au constatat faptul că generatorul de curent care se afla în interiorul utilajului ar fi explodat, iar trei bărbați, angajați ai CFR, au fost răniți.

Doi dintre aceștia, în vârstă de 52, respectiv 33 de ani, din Vatra Dornei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, iar cel de-al treilea, un bărbat de 38 de ani, a refuzat transportul la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Județean de Transporturi Bistrița-Năsăud continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru verificări de specialitate.

×
Subiecte în articol: explozie utilaj feroviar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close