Antena 3 CNN Actualitate Locale O fabrică din Sibiu se închide înainte de Sărbători. "E cea mai mare disponibilizare din acest an"

O fabrică din Sibiu se închide înainte de Sărbători. "E cea mai mare disponibilizare din acest an"

O fabrică din Sibiu se închide începând cu luna aceasta. AJOFM Sibiu transmite că aceasta este cea mai mare disponibilizare din 2023.

O fabrică din Sibiu se închide înainte de Sărbători. "E cea mai mare disponibilizare din acest an"
Sursa foto: Getty Images I fizkes
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Dec 2023   •   18:09

O fabrică din Sibiu se închide începând cu luna aceasta și peste 40 de persoane vor fi disponibilizate. Fabrica are ca obiect de activitatea producerea de încălțăminte și avea punctul de lucru pe Calea Șurii Mici.

AJOFM Sibiu a fost înștiințată cu privire la disponibilizarea angajaților din timp, iar specialiștii instituției au demarat procedurile pentru ca un număr cât mai mare posibil din cei dați afară să își găsească un loc de muncă în altă parte, informează știridesibiu.ro.

"Noi am fost înștiințați că s-ar închide fabrica, prin urmare toți cei 44 de angajați sunt disponibilizați. Colegii mei au demarat procedurile de consiliere și mediere, am făcut programări pentru fiecare persoană în parte, ne dorim ca un număr cât mai mic dintre persoanele disponibilizate să ajungă în șomaj. Suntem în contact cu alți angajatori și facem tot posibilul să le găsim locuri de muncă cât mai rapid", a declarat pentru Turnul Sfatului Cosmin Roșu, directorul AJOFM Sibiu.

Citeşte şi: Compania de automobile care anunță reduceri de personal: "Nu mai suntem competitivi"

Contractele de muncă ale celor 44 de angajați vor înceta luna aceasta.

Deși au mai existat disponibilizări pe parcursul anului în Sibiu, cu 44 de angajați aceasta este cea mai mare disponibilizare din 2023.

×
Subiecte în articol: fabrica Sibiu concedieri
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close