Antena 3 CNN Actualitate Locale Factură la curent de 40.000 lei pentru o familie din Alba: ”Am simțit că îmi curge pământul de sub picioare”

Factură la curent de 40.000 lei pentru o familie din Alba: ”Am simțit că îmi curge pământul de sub picioare”

O familie din Alba a primit o factură de 40 de mii de lei la electricitate. Ar fi vorba despre o regularizare, după ce furnizorul nu ar fi citit corect contorul de 5 ani.

Factură la curent de 40.000 lei pentru o familie din Alba: ”Am simțit că îmi curge pământul de sub picioare”
de Roana Rotaru    |    02 Sep 2021   •   12:43

Femeia care a primit factura ne-a oferit câteva declarații despre situația în care se află. 

”Am simțit că îmi curge pământul de sub picioare, am zis: ”ce e aici, ce-i cu suma asta așa?”.

Cei de le Electrica spun că nu s-a citit contorul timp de 5 ani corect. Este un contor care are o rotiță cu ultima cifră care se tot învârte și la contorul pe care îl avem spun că și aia se citește, dar timp de 5 ani nu au citit-o. 

De ce pun mai multe tipuri dacă nu știu să le citesca și nu au oameni care să citească? Noi niciodată nu am dat autocitirea, să fie vina noastră... din punctul nostru de vedere e enormă suma pe care ne-au pus-o în cârcă.

Când au venit la citire au venit 2 persoane și au zis aici e ceva în neregulă cu citirea, dar nu e nicio problema pentru că e vina lor. Nu o să plătesc factura, pentru că e o factură enormă pe care noi nu am consumat-o. E o problemă pentru că nu avem cum să consumăm asemenea sumă” a spus Simona Bartha în direct ls Antena 3. 

×
Subiecte în articol: factura curent
Parteneri
Documentul exclusiv care arată noua formulă de calcul a pensiilor
x close