Antena 3 Actualitate Locale Factură uriaşă la curent primită de o primărie din Hunedoara. Ce spun autorităţile

Factură uriaşă la curent primită de o primărie din Hunedoara. Ce spun autorităţile

de Claudia Popovici    |    19 Ian 2022   •   17:07
Factură uriaşă la curent primită de o primărie din Hunedoara. Ce spun autorităţile
Sursa foto: Pexels.com / Mikhail Nilov

O primărie din Hunedoara a primit o factură de 5 ori mai mare la curent, în condițiile în care obținuse cel mai mic cel mai mic preț la energia electrică de la începutul anului 2022.

Potrivit presei locale, Primăria Petroșani, Hunedoara, a reușit să obțină pe Bursa Română de Mărfuri cel mai mic preț la energia electrică de la începutul anului.

Mai exact, primăria Petroșani a contractat 990 lei/MWh, față de 3.300 lei/MWh cât era pentru luna ianuarie, preţ considerat de autorități a fi sufocant pentru bugetul local, spune Replicahd.ro.

Factură uriaşă la energia electrică primită de o primărie din Hunedoara. Ce spun autorităţile

Chiar şi aşa, pe luna ianuarie municipalitatea a primit o factură de nu mai puţin de 1.000.000 de lei, sumă de 5 ori mai mare faţă de factura din luna decembrie. 

„Din păcate, pentru luna ianuarie suntem nevoiți să achităm circa un milion de lei pentru energia electrică, deși am luat toate măsurile posibile pentru a limita factura, respectiv modificarea programului de funcționare a iluminatului public, decuplarea iluminatului de sărbători mai repede decât era preconizat, reducerea consumului de energie electrică la instituțiile din subordinea Primăriei Municipiului Petroșani”, a declarat sursei citate primarul municipiului Petroșani.

Citiţi şi: Cum citești factura la curent ca să vezi dacă s-au aplicat reduceri | Tutorial Antena 3

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close