Antena 3 CNN Actualitate Locale Familie de migranţi cu 5 copii deshidrataţi, salvaţi în Timiş. Mama şi unul dintre copii au ajuns la spital

Familie de migranţi cu 5 copii deshidrataţi, salvaţi în Timiş. Mama şi unul dintre copii au ajuns la spital

O familie de migranţi cu cinci copii a fost depistată, vineri, pe un drum județean de poliţiştii de frontieră din Cruceni, Timiş, într-o stare de deshidratare accentuată.

Familie de migranţi cu 5 copii deshidrataţi, salvaţi în Timiş. Mama şi unul dintre copii au ajuns la spital
Sursa foto: politiadefrontiera.ro
de Claudia Popovici    |    24 Iul 2021   •   20:58

După ce au fost stabilizați la faţa locului, mama alături de unul din copii au fost transportați la spital.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, cei doi adulţi cu vârste de 32, respectiv 36 de ani, şi cinci minori cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani se aflau într-o stare de deshidratare accentuată şi s-a solicitat un echipaj medical de urgenţă.

„În data de 23.07.2021, în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, au depistat pe un drum județean, între localităţie Giulvăz şi Foeni, şapte cetăţeni străini, doi adulți și cinci minori, care se deplasau pe jos.

Deoarece cei în cauză prezentau simptome de deshidratare, iar unul dintre minorii din grup se afla în stare de deshidratare accentuată, poliţiştii de frontieră au contactat imediat serviciul medical de urgenţă, care s-a deplasat la fața locului în astfel de situații.

Minorul şi mama acestuia au fost transportați cu o ambulanță la un spital din Timişoara, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor preliminare s-a stabilit că toţi cei şapte sunt o familie de cetăţeni din Irak. Aceștia au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde”, transmit reprezentanții polițiștilor de frontieră timișeni.

Conform procedurilor a fost deschis un dosar penal pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

×
Subiecte în articol: migranti Timis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close