Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce spune familia despre copilul găsit înecat în pârâu la 500 de metri de casă, în județul Vaslui: ”Ne-am trezit deodată că nu mai este”

Ce spune familia despre copilul găsit înecat în pârâu la 500 de metri de casă, în județul Vaslui: ”Ne-am trezit deodată că nu mai este”

Cel mai mic dintre cei patru copii ai unei familii din Fruntişeni, comună în județul Vaslui, a murit în condiţii suspecte. Copilul în vârstă de un an şi două luni a fost culcat la prânz de mama sa, care a constat după ceva vreme că a dispărut.

Ce spune familia despre copilul găsit înecat în pârâu la 500 de metri de casă, în județul Vaslui: ”Ne-am trezit deodată că nu mai este”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2022   •   19:48

Copilul a fost găsit înecat într-un pârâu aflat la 500 metri de casă. Sunt suspiciuni de răpire și chiar crimă. Familia nu îşi explică cum a putut pleca cel mic din casă fără să fie văzut sau auzit.

„Cum a ajuns acolo? Pe drum era sărbătoare, oameni, se putea vedea, şi fratele mai mare era pe drum cu bicicleta şi putea să-l vadă el, dar nu ştiu. El de obicei dacă se trezea, îl adormeam şi noi eram pe afară prin curte, ce treabă mai făceam ca pe la ţară pe aici, el plângea dacă ieşea până în uşă, noi îl auzeam. Dar acum fără plâns, fără nimic, ne-am trezit deodată că nu mai este.”, a declarat tatăl copilului pentru reporterii Antena 3.

Bunica copilului este devastată: „Ieri au mers cu mine la biserică. A mers cu mine, am vorbit cu dânsu, l-am pupuat şi mi-a zis ”mamaie, mamaie” şi gata şi pe urmă eu am plecat acasă, că eu stau departe. Ce s-a întâmplat pe urmă nu ştiu. Zice că pe pat l-a lăsat dormind şi ei s-au dus la animale şi nu l-au mai găsit. De ce n-am murit eu în locul lui?”, a declarat femeia pentru Antena 3.

Imediat ce părinţii au văzut că nu mai este copilul a fost dată alarma. Au sunat la 112, iar vecinii au început căutarea. După 5 ore de la misterioasa dispariţie, un politist a găsit cadavrul într-o baltă, la 500 de metri distanţă de casă.

„Copilul a fost găsit sub un pod, într-o baltă cu apă, apă puţină, dar copilul cu faţa în apă fără semne vitale,. S-au efectuat manevre de resuscitare peste o oră jumătate, dar din nefericire fără rezultat favorabil.”, a transmis Daniel Ungureanu, medic SAJ Vaslui.

Există suspiciuni că bebeluşul ar fi fost aruncat sub pod pentru că nu putea ajunge pe jos prin canalul ce trece pe lângă casă.

 

×
Subiecte în articol: copil moarte Vaslui înecat crima
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close