Antena 3 CNN Actualitate Locale O familie din Giurgiu a rămas fără casă din cauza unui incendiu pornit de la un scurtcircuit

O familie din Giurgiu a rămas fără casă din cauza unui incendiu pornit de la un scurtcircuit

O familie din localitatea Remuş, judeţul Giurgiu, a rămas fără locuinţă în urma unui incendiu violent izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică din cauza unui scurtcircuit.

O familie din Giurgiu a rămas fără casă din cauza unui incendiu pornit de la un scurtcircuit
Sursa foto: ISU Giurgiu
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Noi 2023   •   11:00

"ISU Giurgiu a fost solicitat în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Remuş pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. În momentul producerii incendiului, proprietarii nu erau acasă, iar flăcările au fost observate de vecini, care au alertat autorităţile. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere, o cisternă şi o ambulantă SMURD.

Când au ajuns echipajele, locuinţa ardea violent, atât în interior, cât şi la nivelul acoperişului, suprafaţa cuprinsă de flăcări fiind de aproximativ 150 de metri pătraţi", se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică, de ISU Giurgiu.

Citeşte şi: Un bărbat cu probleme psihice a provocat un incendiu violent într-un bloc din Bucureşti | A primit o vizită chiar înainte de incident

Două camere, un hol şi bunurile din interior au ars în proporţie de 80%, iar la celelalte încăperi au fost distruse tavanele şi pereţii au fost afectaţi de fum.

Fiind observat târziu, incendiul s-a extins şi la o autoutilitară parcată în curte, fiind arse prelata şi o roată.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit. 

×
Subiecte în articol: Remuş Giurgiu incendiu
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close