Antena 3 CNN Actualitate Locale O familie cu şase copii s-a mutat în apartamentul unei femei din Bucureşti, iar poliţiştii nu îi pot da afară pe noii locatari

O familie cu şase copii s-a mutat în apartamentul unei femei din Bucureşti, iar poliţiştii nu îi pot da afară pe noii locatari

O femeie din Bucureşti a ajuns într-o situaţie incredibilă: o familie cu şase copii i-a ocupat abuziv apartamentul şi a schimbat yala locuinţei. Poliţiştii chemaţi de proprietară i-au spus acesteia că nu-i pot da afară pe oameni.

de Ana Ciuvică    |    20 Mar 2024   •   14:47

Proprietara a venit să verifice apartamentul situat într-un bloc din Sectorul 5 din Bucureşti şi a descoperit că yala de la uşă a fost schimbată. Apoi, a bătut la uşă şi şi-a dat seama că o familie întreagă s-a mutat abuziv în apartamentul ei.

Femeia spune că apartamentul era folosit de fiul ei, care munceşte în străinătate, în perioadele în care se întorcea în ţară.

Mai mult decât atât, familia cu şase copii, care s-a mutat abuziv în apartament, spune că au închiriat de la nora femeii, însă proprietara spune că nu are nicio noră. Astfel, ea a chemat Poliţia.

Totuşi, în lipsa unei hotărâri definitive a unei instanţe de judecată, nimeni nu poate face nimic, iar noii locatari pot sta liniştiţi în casă, fără să fie daţi afară.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close