Antena 3 CNN Actualitate Locale O familie din Teleorman, care mergea la o înmormântare, a fost distrusă din nepăsarea unui tractorist beat

O familie din Teleorman, care mergea la o înmormântare, a fost distrusă din nepăsarea unui tractorist beat

O femilie din Teleorman a fost distrusă din nepăsarea unui tractorist beat, după un teribil accident produs pe DN 52 între localităţile Furculeşti şi Crângu din Teleorman.

O familie din Teleorman, care mergea la o înmormântare, a fost distrusă din nepăsarea unui tractorist beat
Sursa foto: Facebook | Total Impact
de Alin Tarnovschi    |    08 Iun 2022   •   10:45

Tragedia s-a produs, noaptea trecută, pe DN 52, în timp ce doi soţi şi fiul lor, aflaţi într-un autoturism marca Dacia Logan, mergeau către o înmormântare.

La un moment dat, şoferul Loganului a intrat în plin în remorca unui tractor plină cu baloţi de fând, nesemnalizată. Mai mult, chiar şi tractorul era cu farurile stinse, astfel că şoferul nu a văzut nimic.

Impactul a fost unul devastator, cu atât mai mult cu cât niciunul dintre cei trei oameni aflaţi în Logan nu purta centura de siguranţă.

O femeie în vârstă de 57 de ani, soţia şoferului, a murit pe loc în urma accidentului, chiar sub ochii soţului şi ai fiului. Cei doi au fost răniţi, la rândul lor, fiind transportaţi la spital.

Poliţiştii rutieri, care s-au deplasat la locul accidentului, l-au testat pe tractorist cu aparatul Drager şi au descoperit că avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

×
Subiecte în articol: Teleorman accident
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close