Antena 3 CNN Actualitate Locale Făt mort, găsit într-o pungă, într-un hotel din București. Polițiștii au găsit-o pe tânăra mamă

Făt mort, găsit într-o pungă, într-un hotel din București. Polițiștii au găsit-o pe tânăra mamă

Angajatul unui hotel din Sectorul 5 al Capitalei a găsit, duminică dimineața, un făt decedat, într-o pungă, în timp ce făcea curățenie.

Făt mort, găsit într-o pungă, într-un hotel din București. Polițiștii au găsit-o pe tânăra mamă
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2023   •   10:56

Update 12:00 Potrivit surselor Antena 3 CNN, femeia care a născut era cazată la hotelul Mariott, împreună cu concubinul său. Aceasta ar fi declarat polițiștilor că nu își dorea să păstreze copilul.

La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curățenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat. 

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Secției 17, care au confirmat cele sesizate inițial.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, punga a fost abandonată de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată la hotelul respectiv.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

×
Subiecte în articol: făt decedat mort hotel București copil
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close