Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 12 ani, aflată în plasament, a sărit de la etajul patru al unui bloc, în Olt

O fată de 12 ani, aflată în plasament, a sărit de la etajul patru al unui bloc, în Olt

O fată de 12 ani, aflată într-un Centru de Plasament, a sărit de la etajul patru al unui bloc din Slatina. Copila se află în stare gravă.

de Ioana Mircea    |    17 Apr 2023   •   14:51

Incidentul a avut loc în prima zi de Paște. Fata în vârstă de 12 ani a sărit de la fereastra unui apartament situat la etajul patru, în Slatina. Copila se afla în apartament cu alte cinci fete și cu educatoarea care le îngrijea în acea zi. De altfel, aceasta a fost și cea care a sunat la 112.

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit-o pe fată conștientă, însă în stare gravă. Ea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina și ulterior la spitalul din Craiova.

Conform Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Olt, minora era de doar câteva săptămâni în plasament. Servise la prânz, alături de celelalte fete, masa de Paște și ar fi vrut să meargă afară. Știa că educatoarea nu o va lasă și de aceea s-a gândit să sară pe geam.

Citește și: Tragedie chiar de sărbători! Trei copii ai unei românce au murit într-un incendiu în Germania

A avut mare noroc pentru că niște sârme de rufe au atenuat căderea și minora a scăpat cu viață. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și încearcă în acest moment să stabilească exact cum s-a întâmplat totul.

×
Subiecte în articol: Slatina Olt centru plasament
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close