Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 15 ani s-a stins din viaţă după ce i-a venit rău în casă şi a început să-i curgă sânge din nas, în Băleşti, Vrancea

O fată de 15 ani s-a stins din viaţă după ce i-a venit rău în casă şi a început să-i curgă sânge din nas, în Băleşti, Vrancea

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit marţi, după ce i-a venit rău în timp ce era acasă, în localitatea Bălești din Vrancea.

O fată de 15 ani s-a stins din viaţă după ce i-a venit rău în casă şi a început să-i curgă sânge din nas, în Băleşti, Vrancea
de Adi Bonciu    |    09 Mai 2023   •   13:36

Iniţial, fetei a început să-i curgă sânge din nas, după care a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii veniţi la locuinţa tinerei au început să-i facă acesteia manevrele de resuscitare, însă fără a avea vreun rezultat.

Adolescenta nu era cunoscută cu afecţiuni medicale. 

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în acest caz, pentru că aceasta este procedura.

Urmează să se facă necropsia pentru a se stabili cauza decesului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Astăzi la ora 10:47, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o adolescentă de 15 ani cu epistaxis în localitatea Bălești. 

La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent din Substația Nănești. 

La caz s-a deplasat și medicul de familie din localitate care constată că pacienta este inconștientă. La solicitare s-a deplasat și un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic. 

La sosirea primului echipaj de urgență s-a constatat că pacienta era în stop cardio-respirator. 

S-au început manevrele de resuscitare cardio-respirator avansate, continuate și după sosirea echipajului cu medic, dar fără rezultat pozitiv. S-a constatat decesul pacientei", informează un comunicat al Ambulanţei Vrancea.

×
Subiecte în articol: Vrancea Băleşti adolescenta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close