Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 16 ani a murit într-un accident produs de un șofer beat și fără permis, în Mehedinţi. Maşina s-a răsturnat în şanţ, iar tânăra a fost aruncată la câțiva metri de autoturism

O fată de 16 ani a murit într-un accident produs de un șofer beat și fără permis, în Mehedinţi. Maşina s-a răsturnat în şanţ, iar tânăra a fost aruncată la câțiva metri de autoturism

O tânără de 16 ani a murit într-un cumplit accident produs pe o șosea din Mehedinți. 

de Adriana Drăghici    |    24 Dec 2023   •   09:19

Accidentul a avut loc pe DJ 606 A, în comuna Bălăcița şi a fost provocat de un tânăr de 21 de ani, băut și fără permis.

În autoturism se aflau patru persoane. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat în șanț. 

Salvatorii ajunși la locul tragediei au găsit-o pe tânăra de 16 ani (pasageră în dreapta) aruncată la câțiva metri de autoturism. 

Aceasta a prezentat multiple traumatisme, aflându-se în stop cardio-respirator la sosirea echipelor de intervenție. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Andrada era elevă în clasa a IX-a, la un Liceul Teoretic Șerban Cioculescu din Drobeta Turnu Severin, fiind șefa clasei.

Tânărul de 21 de ani, care se afla la volan, nu deține permis și se afla sub influența alcoolului. 

Poliția rutieră a fost întocmit dosare penale pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close