Antena 3 CNN Actualitate Locale Copilă de 11 ani, atacată pe stradă cu o sticlă incendiară, în Argeş. Poliţia încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat

Copilă de 11 ani, atacată pe stradă cu o sticlă incendiară, în Argeş. Poliţia încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat

O fetiţă de 11 ani, dintr-o localitate din Argeş, a fost atacată pe stradă cu sticlă incendiară.

Copilă de 11 ani, atacată pe stradă cu o sticlă incendiară, în Argeş. Poliţia încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat
Sursa foto: Hepta
de Mariana Zaharia    |    23 Ian 2022   •   17:34

Este anchetă în acest caz şi Poliţia încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat.

Fetiţa de 11 ani a mers acasă la părinţi cu arsuri pe picioare, mama ei a anunţat Ambulanţa, iar medicii de la spital au stabilit că arsurile ei sunt superficiale. 

Când a stat de vorbă cu poliţiştii, copila le-a spus mai întâi că cineva ar fi aruncat dintr-o maşină cu combustibil spre ea, apoi cu o sticlă ce ar fi fost aprinsă.

Poliţiştii au vertificat zona unde fata spune că ar fi avut loc acest incident, pe acolo a trecut o singură maşină, iar persoanele care erau acolo nu se încadrează în categoria de suspecţi ai poliţiştilor. 

Ancheta în acest caz trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat şi cum s-au derulat lucrurile.

Fata provine dintr-o familie cu o situaţie materială precară, de multe ori ea a fost găsită de poliţişti la cerşit şi trimisă acasă.

"În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la o minoră care ar fi fost rănită pe raza localității Priboieni, de persoane necunoscute, care ar fi aruncat un recipient cu lichid inflamabil aprins, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În seara zilei de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, ar fi suferit arsuri, după ce persoane necunoscute, care se deplasau cu un autoturism, ar fi aruncat un recipient cu lichid inflamabil aprins în direcția acesteia.

Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale, stabilindu-se că prezintă leziuni superficiale de arsuri, la nivelul membrelor inferioare.

Polițiștii au desfășurat activități complexe, pentru verificarea tuturor aspectelor susținute privind modul în care s-ar fi petrecut evenimentul. 

Astfel, s-a stabilit că pe traseul de deplasare al minorei dinspre și către domiciliu, în intervalul de interes, a trecut o singură mașină, ai cărei ocupanți au fost identificați și audiați.

De asemenea, a fost identificat locul faptei, fără a rezulta elemente care să susțină o acțiune intenționată din partea altei persoane.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", se arată în comunicatul Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Argeş sticlă incendiară
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close