Antena 3 CNN Actualitate Locale Fată de 14 ani, desfigurată de vecinul său

Fată de 14 ani, desfigurată de vecinul său

Fată de 14 ani, desfigurată de vecinul său
Sursa foto: Foto: Stiri.Botosani
05 Mar 2016   •   13:03

O fata in varsta de 14 ani a ajuns, vineri seara, la Compartimentul de Primiri Urgente a Sectiei de Pediatrie Botosani, dupa ce a fost batuta cu salbaticie de un barbat in varsta de 32 de ani, pe o strada din municipiul Botosani, anunță StiriBotoșani.

Totul s-a intamplat in Zona Industriala, atunci cand copila s-a dus sa-si viziteze tatal. George N., aflat sub influenta baturilor alcoolice, s-a dus asupra fetei si a luat-o la pumni, scotandu-i si doi dinti din gura, dupa care i-a luat telefonul si l-a izbit de pamant. Fata a inceput sa tipe, iar cei care erau in zona au sunat la 112.

Adolescenta a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Aceasta se plangea ca o doare foarte tare capul, astfel ca a fost dusa la Spitalul Judetean Mavromati pentru mai multe investigatii. Se pare ca tot scandalul ar fi pornit mai inainte de a fi lovita, atunci cand fata se afla alaturi de un grup de tineri si unul dintre acestia ar fi ras de barbat ca era beat. Atunci cand a vazut-o singura, barbatul, care este vecin cu tatal fetei, a vrut sa se razbune si a lovit-o cu salbaticie.

"Din ce mi-a povestit fata ea era cu un grup de prieteni pe strada cand a trecut pe langa vecinul ce era beat. Se pare ca cineva din grup ar fi ras de starea in care era. El a asteptat-o si a batut-o. I-a luat telefonul si i-a tras peste fata. El este un prieten de familie, dar cand bea este agresiv", a declarat mama copilei.

Agresorul a fost gasit de politisti, fiind dus la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean. Oamenii legii urmeaza sa faca si incadrarea juridica a faptei. 

×
Subiecte în articol: agresiune fata batuta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close