x close

S-au cunoscut în noiembrie 2018, pe Facebook, și au stabilit să continue conversaţia prin WhatsApp. Fata din Brașov a trăit clipe de coșmar după prima întâlnire

de S.T.    |    16 Feb 2020   •   18:17
S-au cunoscut în noiembrie 2018, pe Facebook, și au stabilit să continue conversaţia prin WhatsApp. Fata din Brașov a trăit clipe de coșmar după prima întâlnire 534 Foto: pixabay.com

Un tânăr de 20 de ani din Brașov a fost condamnat în apel la un an şi şase luni de închisoare cu executare după ce a şantajat o minoră în încercarea de a întreține relații intime cu ea.

S-au întâlnit de cinci ori, între cei doi legându-se, după cum povesteşte tânăra, în vârstă de 17 ani, o relaţie de prietenie, dar fără conotaţii sexuale.   

Fata i-a trimis, iniţial din proprie iniţiativă, o fotografie în care i se vedeau doar umerii goi, iar la solicitarea acestuia, în aceeaşi seară, a fost de acord să îi mai trimită alte câteva fotografii şi două înregistrări video, în unele dintre acestea, adolescenta apărând parţial dezbrăcată, în ipostaze compromiţătoare.

Tânărul de 20 de ani din Brașov a şantajat-o apoi pe minoră în încercarea de a întreține relații intime cu ea.

Dosarul penal deschis pe numele bărbatului s-a încheiat în toamna anului trecut cu o decizie definitivă a Curţii de Apel Braşov, care l-a condamnat la un an an şi şase luni închisoare plus un spor de 3 luni închisoare pentru violarea vieţii private a fetei şi şantaj.

Sursa: adevarul.ro
 

Citeşte mai multe despre:

Brasov santaj
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati