Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 18 ani şi doi tineri, încătuşaţi de Poliţie după ce au comis o crimă înfiorătoare pentru un telefon şi 800 de lei

O fată de 18 ani şi doi tineri, încătuşaţi de Poliţie după ce au comis o crimă înfiorătoare pentru un telefon şi 800 de lei

O fată în vârstă de 18 ani şi doi tineri de 23 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Arad, după ce au comis o crimă înfiorătoare pentru un telefon şi 800 de lei.

O fată de 18 ani şi doi tineri, încătuşaţi de Poliţie după ce au comis o crimă înfiorătoare pentru un telefon şi 800 de lei
Sursa foto: Antena 3
de Daciana Cordoş    |    13 Iul 2022   •   12:57

Cei trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti, fiind suspecţi în moartea unui bărbat de 87 de ani, din Arad.

Potrivit unor surse, ei au intrat în apartamentul bărbatului, în urmă cu două nopţi, pe geamul de la baie lăsat dechis. Ei aveau informaţii că bătrânul are o sumă mare de bani în casă.

În timp ce verificau prin camerele locuinţei, bărbatul s-a trezit de zgomotul făcut, iar tâlharii au început să îl lovească pentru a-l forţa să le spună unde sunt banii sau alte lucruri de valoare.

Cei trei l-au lovit atât de tare încât bărbatul a rămas inconştient. După ce au luat un telefon mobil şi 800 de lei, cei trei au fugit.

A doua zi, nora bătrânului a venit la apartament şi l-a găsit pe acesta fără viaţă.

În urma anchetei, poliţiştii şi procurorii din Arad au reuşit să rezolve crima în mai puţin de 24 de ore, cei trei suspecţi reţinuţi fiind acuzaţi acum de omor calificat şi tâlhărie.

×
Subiecte în articol: Arad crimă
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close