Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță din Botoșani a înghițit o monedă de 10 bani, în timp ce se juca lângă tatăl ei. Ce s-a întâmplat imediat după

O fetiță din Botoșani a înghițit o monedă de 10 bani, în timp ce se juca lângă tatăl ei. Ce s-a întâmplat imediat după

O fetiță de patru ani din Botoșani a înghițit o monedă de 10 bani şi a ajuns la spital. Micuța se juca în cameră lângă tatăl ei când, într-o fracțiune de secundă, s-a întâmplat totul.

O fetiță din Botoșani a înghițit o monedă de 10 bani, în timp ce se juca lângă tatăl ei. Ce s-a întâmplat imediat după
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Silvia Preda    |    14 Iun 2023   •   16:37

Moneda i-a rămas blocată în gât, iar medicii din Botoşani au luat decizia să o transfere pe copilă la Iași, scrie Monitorul de Botoșani.

Fetița de patru ani se juca cu mai multe jucării când a găsit moneda de 10 bani și a înghițit-o. Apoi i-a spus tatălui ei că bănuţul nu mai e și a arătat spre gât.

Când a văzut moneda de 10 bani blocată în gât, bărbatul a dus-o pe copilă de urgență la spital.

Acolo, fetiței i s-a făcut o radiografie care a arătat că bucata de metal rămăsese blocată în partea superioară a esofagului.

"A fost vorba despre o monedă de 10 bani, blocată la nivelul căilor aeriene superioare. Copilul era stabil din punct de vedere hemodinamic, fiind transferat la Spitalul Sfânta Maria din Iași", a declarat Daniela Amarande, medic în cadrul SAJ Botoșani.

Citeşte şi: O femeie s-a trezit cu un șarpe în bucătărie, în Botoșani. Ce trebuie să faci în astfel de cazuri

×
Subiecte în articol: Botoșani moneda
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close