Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată din Tulcea s-a aruncat de la etajul 4, după ce un incendiu a izbucnit în apartament

O fată din Tulcea s-a aruncat de la etajul 4, după ce un incendiu a izbucnit în apartament

O fată în vârstă de 15 ani, din Tulcea, s-a aruncat de la etajul 4, după ce un incendiu a izbucnit în apartamentul în care se afla.

O fată din Tulcea s-a aruncat de la etajul 4, după ce un incendiu a izbucnit în apartament
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    28 Oct 2021   •   09:49

Fata se afla în apartamentul în care locuieşte, situat într-un bloc de pe strada Eternităţii din Tulcea, când, la un moment dat, un incendiu a izbucnit în interior.

Pentru că nu a putut să iasă pe uşă, tânăra a aşteptat pe pervazul geamului, iar la un moment dat, a intrat în panică şi s-a aruncat în gol.

Vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

Medicii i-au acordat fetei primul ajutor, aceasta suferind numeroase traumatisme în urma căzăturii.

Ulterior, tânăra a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tulcea. Potrivit ultimelor informaţii, ea a fost transferată la spitalul din Constanţa, fiind diagnosticată cu un traumatism la coloană.

"Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu anunțat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 21:35, la un imobil de locuințe tip bloc din municipiul Tulcea, situat pe strada Eternității.

Au intervenit de urgență 5 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și o ambulanță SAJ.

Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul patru și se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului. 

La sosirea forțelor de intervenție, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin de aproximativ 15 ani, conștientă, ce prezenta multiple traumatisme (în urma căderii de la înălțime). Aceasta a fost preluată de ambulanța SAJ tip C și transportată la UPU Tulcea. De asemenea, au fost transportate la spital, încă două persoane, ce s-au autoevacuat din apartament, intoxicate cu fum.

Prin intervenția promptă a pompierilor incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 minute, împiedicând extinderea flăcărilor la restul locuinței", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea.

×
Subiecte în articol: Tulcea incendiu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close