Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie, mama și fiul său au murit înecați, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț plin cu apă, în Satu Mare, chiar înainte de sărbători

O femeie, mama și fiul său au murit înecați, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț plin cu apă, în Satu Mare, chiar înainte de sărbători

Două femei și un adolescent au murit înecați, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț plin cu apă, în Satu Mare. Fiica de 17 ani a fost singura care a supraviețuit și a cerut ajutor.

de Andreea Ştefan    |    Vasile Dale    |    23 Dec 2023   •   11:26

Femeia în vârstă de 40 de ani circula pe DJ 109 L, iar în acea porțiune de drum șoseaua era în aliniament.

Inexplicabil, ea a părăsit partea carosabilă în stânga direcției de mers și a plonjat într-un canal care era plin cu apă.

Din păcate, femeia de la volan, mama acesteia, o femeie în vârstă de 70 de ani și fiul femei, în vârstă de 13 ani, au murit înecați.

Doar fiica femeii, în vârstă de 17 ani, a reușit să iasă din autoturism și a cerut ajutor.

Potrivit primelor informații, familia se îndrepta spre o biserică din localitatea Tur, unde urmau să participe la o slujbă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În acest moment, la fața locului sunt polițiștii care au demarat o cercetare criminalistică la fața locului pentru a încerca să explice cum s-a produs acest tragic eveniment rutier.

Fata, în vârstă de 17 ani, a fost preluată de echipajele medicale și a fost transportată la spitalul din Satu Mare.

După ce își va reveni, polițiștii vor încerca să discute cu ea pentru a afla exact ce s-a întâmplat în momentul în care s-a produs tragedia.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close