Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie de 38 de ani, găsită moartă în casă. Vecinii au dat alarma după ce a pornit senzorul de la ţeava de gaze din cauza mirosului, în Constanţa

O femeie de 38 de ani, găsită moartă în casă. Vecinii au dat alarma după ce a pornit senzorul de la ţeava de gaze din cauza mirosului, în Constanţa

O femeie de 38 de ani din Constanţa a fost găsită moartă în casă, după ce vecinii au dat alarma pentru că pornise senzorul de la ţeava de gaze din cauza mirosului înţepător.

O femeie de 38 de ani, găsită moartă în casă. Vecinii au dat alarma după ce a pornit senzorul de la ţeava de gaze din cauza mirosului, în Constanţa
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2023   •   12:45

Anchetatorii cred că femeia era moartă de aproape două săptămâni. 

Iniţial, un vecin a sunat la compania de gaze după ce a fost declanşat senzorul de gaze.

Cum reprezentantul firmei nu putea intra în casa femeii, vecinii panicaţi au sunat la 112. 

Cei care au intrat în casă au găsit-o pe femeie căzută în dreptul uşii, iar pe trupul său nu erau urme de violenţă, potrivit observatornews.ro.

"La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 00:15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Dr. Prof. Gheorghe Marinescu, se află o persoană decedată. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 38 de ani. 

În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violență. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul Poliţiei.

×
Subiecte în articol: moarta Constanța miros de gaze
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close