Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie de 53 de ani a supravieţuit după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara. Ea lăsase şi un bilet de adio

O femeie de 53 de ani a supravieţuit după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara. Ea lăsase şi un bilet de adio

O femeie în vârstă de 53 de ani a supravieţuit după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara.

O femeie de 53 de ani a supravieţuit după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara. Ea lăsase şi un bilet de adio
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    07 Iun 2023   •   15:50

Femeia, care a avut o tentativă de sinucidere, a supravieţuit pentru că a căzut pe acoperișul de la intrarea în bloc, care a fost ca un amortizor.

Victima a fost transportată la spital şi este operată, pentru că a suferit o ruptură la bazin şi contuzii la cap.

"La data de 7 iunie 2023, în jurul orei 11:52, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe acoperișul de la intrarea în scara unui bloc, situat pe Calea Șagului din municipiul Timișoara, s-ar afla o femeie căzută.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informații rezultând faptul că o femeie în vârstă de 53 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului.

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului", se arată în comunicatul Poliţiei. 

Femeia lăsase şi un bilet de adio în care îşi cerea scuze pentru gestul necugetat.

Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară, puteţi contacta un specialist de la Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului, la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin email la [email protected].

×
Subiecte în articol: Timișoara sinucidere bloc
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close