Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie care și-a abandonat copiii a fost condamnată la închisoare cu executare, în Alba

O femeie care și-a abandonat copiii a fost condamnată la închisoare cu executare, în Alba

O femeie din Alba care și-a abandonat copiii a fost condamnată la închisoare cu executare.

de Andrei Naiţă    |    29 Apr 2023   •   10:40

Femeia i-a dat uitării pe cei trei minori și nici nu s-a prezentat la termenele de judecată.

"Femeia are trei copii de 17, 16, respectiv 12 ani, care au rămas în grija bunicii paterne.

După ce femeia a divorțat, în 2017, instanța a obligat-o pe mamă să vireze în contul copiilor 725 lei pe lună, pentru pensia alimentară.

Citește și: Două femei s-au luat la bătaie sub supravegherea unui bărbat cu macetă, la Ploiești. Au fost chemați mascații

Însă femeia nu a plătit niciodată acești bani. În consecință, ea a fost chemată în fața judecătorilor de șapte ori în ultimii patru ani, pentru a-și susține punctul de vedere.

Ea nu s-a prezentat, însă, la niciun termen. 

Anul trecut, pe numele său a fost emis un mandat de aducere, însă femeia a cerut ca termenul să fie amânat. La momentul respectiv, ea și-a luat angajamentul să achite o parte din suma datorată copiilor săi.

Nici de această dată nu și-a respectat promisiunea. De aceea, magistrații au apreciat că femeia, cu rea-credință, nu și-a îndeplinit obligația de a achita pensia de întreținere și, drept urmare, au condamnat-o la închisoare cu executare pentru infracțiunea de abandon de familie.

Pedeapsa dispusă în cazul său a fost de opt luni de închisoare cu executare", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andrei Naiță.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close