Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie şi-a abandonat fetiţa de 6 ani la o vecină pentru că vrea să îşi refacă viaţa cu un alt bărbat, în Gorj

O femeie şi-a abandonat fetiţa de 6 ani la o vecină pentru că vrea să îşi refacă viaţa cu un alt bărbat, în Gorj

Femeia, în vârstă de 32 de ani din comuna gorjeană Borăscu, şi-a abandonat fetița în vârstă de 6 ani la o vecină şi a plecat să îşi refacă viaţa cu un alt bărbat.

O femeie şi-a abandonat fetiţa de 6 ani la o vecină pentru că vrea să îşi refacă viaţa cu un alt bărbat, în Gorj
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    23 Iul 2021   •   17:26

Totul a ieșit la iveală când tatăl copilei a sesizat poliţia că femeia a plecat de acasă lăsând copila în grija unei vecine şi nu s-a mai întors.

După o săptămână de căutări, femeia a fost găsită de poliţiştii gorjeni însă aceasta a refuzat să revină acasă motivând că se află într-o altă relație.

Urmare cercetărilor şi discuției cu ambii părinți, Protecția Copilului Gorj a concluzionat că fetița va fi lăsată în grija tatălui care va fi sprijinit de nașa de botez, de care fetița este foarte atașată, notează presa locală.

Un caz similar a avut loc şi în Galaţi.

O tânără, în vârstă de 29 de ani şi-a abandonat băiatul de 5 ani pe o stradă aglomerată, după ce l-a minţit că merge să îi cumpere covrigi.

Ore în şir, copilul şi-a aşteptat mama, cu ochii în lacrimi, însă femeia nu s-a mai întors. Oamenii care au trecut prin zonă l-au văzut pe băieţel plângând şi au sunat la 112 pentru a cere ajutorul Poliţiei.

Identificată de poliţişti, tânăra de 29 de ani le-a explicat poliţiştilor că a vrut să îl pedepsească pe micuț pentru că nu o asculta şi l-a abandonat pe stradă, în Galaţi.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, şi va fi prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: copil abandonat fetita mama barbat
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close