Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Piteşti a rămas blocată în balcon, după ce fiul ei de 2 ani a încuiat uşa

O femeie din Piteşti a rămas blocată în balcon, după ce fiul ei de 2 ani a încuiat uşa

Incidentul a avut loc într-un cartier din Piteşti. Femeia de 30 de ani a suferit un atac de panică, după ce fiul ei de aproape doi ani a încuiat uşa lăsând-o blocată în balcon.

O femeie din Piteşti a rămas blocată în balcon, după ce fiul ei de 2 ani a încuiat uşa
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    10 Iun 2021   •   17:47

Incidentul a avut loc în Pitești, pe strada Alexandru Valescu. O femeie de 30 de ani a rămas blocată în balcon, după ce fiul ei, de aproape doi ani, a încuiat uşa.

Văzând că nu îl poate convinge să o lase în casă, femeia a făcut un atac de panică şi a cerut disperată ajutorul vecinilor care au alertat imediat autorităţile.

Ajunși la faţa locului, pompierii au deblocat uşa şi alături de medici i-au acordat femeii îngrijirile medicale de care a avut nevoie.

Un caz similar a avut loc în Focşani

Un copil de trei ani din municipiul Focșani a pus în alertă pompierii militari după ce a blocat ușa balconului, situat la etajul al treilea, în care se afla bunica sa. Copilul a început să aplaude în momentul în care pompierii au intrat în casă pe geamul de la baie.

Întâmplarea a avut loc în luna ianuarie pe strada Diviziei din municipiul Focșani. Femeia blocată pe balcon a început să se alarmeze în momentul în care a văzut că nu reușește, sub nici un chip, să-l facă pe nepot să deschidă ușa.

Între timp, vecinii au anunțat mămica, ce lucrează la o florărie din apropiere, despre cele întâmplate. Femeia a venit într-un suflet, dar nu a reușit să descuie ușa de acces în apartament, deoarece era blocată din interior.

Îngrijorată de faptul că micuțul este singur în apartament și bunica se află de ceva vreme pe balcon, în frig, mămica a sunat la 112 și a chemat pompierii.

La fața locului s-au deplasat imediat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Cu ajutorul autoscării, pompierii au ajuns în balcon și au pătruns în apartament prin fereastra de la baie, după care au deschis ușa balconului și ușa apartamentului. 

Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de acțiunea forțelor de intervenție. Când au pătruns în apartament, colegii noștri au fost întâmpinați cu bucurie și aplauze din partea micuțului.

La finalul intervenției, acesta a ieșit pe balcon, pentru a le face cu mâna salvatorilor, promițându-le că pe viitor va fi cuminte.

×
Subiecte în articol: femeie Pitești copil
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close