Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Satu Mare a rămas blocată într-un tub de canalizare. A fost scoasă de pompieri după două ore

O femeie din Satu Mare a rămas blocată într-un tub de canalizare. A fost scoasă de pompieri după două ore

O femeie de 26 de ani a rămas blocată într-un tub pvc al unei canalizări din localitatea Vetiș, județul Satu Mare, și a fost scoasă după aproximativ două ore de pompieri.

O femeie din Satu Mare a rămas blocată într-un tub de canalizare. A fost scoasă de pompieri după două ore
Sursa foto: ISU Satu Mare
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2023   •   11:22

În timpul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 00.30, pompierii din cadrul ISU Satu Mare au intervenit pentru extragerea unei femei în vârstă de 26 de ani, care a căzut și a rămas blocată într-un tub pvc al unei canalizări din localitatea Vetiș.

Forțele militare au identificat femeia, care era conștientă și cooperantă, dar era imposibilitatea de a ieși singură.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

S-a intervenit de urgență pentru extragerea acesteia, dar, din cauza tubului îngust, de aproximativ 50 cm, a fost nevoie de sprijinul SVSU Vetiș, care a adus la fața locului un buldoexcavator.

Citeşte şi: Open AI vrea să introducă ChatGPT în şcoli. Pentru studenți, poate juca rolul unui tutore

"Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată. După aproximativ 2 ore, intervenția de salvare a luat sfârșit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanței SAJ Satu Mare", precizează reprezentanții ISU Satu Mare.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, pentru a primi îngrijiri medicale, acuzând dureri la picioare.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Satu Mare femeie cazuta canalizare
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close