Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie de 85 de ani cu un picior amputat, adusă acasă cu o roabă, pentru că drumul era inundat, în Vâlcea. Ce spun autorităţile

Femeie de 85 de ani cu un picior amputat, adusă acasă cu o roabă, pentru că drumul era inundat, în Vâlcea. Ce spun autorităţile

O bătrână de 85 de ani bolnavă şi cu un picior amputat a fost dusă acasă cu o roabă pentru că drumul era inundat. Ce spun localnicii şi autorităţile din comuna Goleşti, Vâlcea.

Femeie de 85 de ani cu un picior amputat, adusă acasă cu o roabă, pentru că drumul era inundat, în Vâlcea. Ce spun autorităţile
Sursa foto: voceavalcii.ro
de Claudia Popovici    |    08 Feb 2023   •   22:16

Se întâmplă în comuna Golești din județul Vâlcea, acolo unde localnicii trăiesc momente de coșmar ori de câte ori plouă mai tare, şi pârâul din zonă se umflă, blocând astfel accesul mașinilor pe drum.

Este şi cazul unei bătrâne de 85 de ani cu un picior amputat care a fost adusă acasă cu o roabă, pentru că drumul era inundat.

Şi fiul ei, şi el cu probleme de sănătate, dar şi alte două persoane din zonă au fost aduse acasă în acelaşi mod. 

Nici măcar ambulanța nu poate ajunge la ei fără să fie tractată.

"Așa procedăm de fiecare dată. Cu roaba. Când e apa mai mare nici nu poate trece ambulanța. Puntea au făcut-o oamenii din zonă. Cei de la primărie au zis că nu sunt fonduri. Nu este posibilitate”, a spus pentru voceavalcii.ro o localnică. 

Autoritățile locale cunosc situaţia şi spun că ar fi nevoie de 300.000 de lei pentru a face o punte pietonală, dar fondurile pe care le au nu sunt în acest moment suficiente. 

×
Subiecte în articol: Valcea roaba batrana
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close