Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie de 97 de ani, din Botoşani, a fost înmormântată, dezgropată şi apoi înmormântată din nou după câteva zile

O femeie de 97 de ani, din Botoşani, a fost înmormântată, dezgropată şi apoi înmormântată din nou după câteva zile

O femeie în vârstă de 97 de ani, din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, a fost înmormântată în ultima zi din 2023, apoi dezgropată şi înmormântată, din nou, după câteva zile.

O femeie de 97 de ani, din Botoşani, a fost înmormântată, dezgropată şi apoi înmormântată din nou după câteva zile
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Mediafax Foto
de Georgiana Adam    |    12 Ian 2024   •   13:33

Totul a început în ultima zi din 2023, respectiv pe 31 decembrie, atunci când femeia din comuna Frumuşica a fost înmormântată înainte ca familia să obţină certificatul constatator al decesului de la medicul de familie.

Oamenii au crezut că pot obţine documentul după Revelion, astfel că în primele zile din 2024 au mers la medic să ceară certificatul, moment în care medicul a cerut să o vadă pe femeia care şi-a pierdut viaţa, notează botosaninews.ro.

Pentru că bătrâna fusese deja înmormântată, medicul a refuzat să elibereze documentul şi a sesizat Poliţia. Pentru a fi siguri că femeia nu a fost ucisă, poliţiştii au sesizat procurorii şi, în baza unei ordonanţe de ehumare, au dezgropat-o pe bătrână, apoi au dus trupul neînsufleţit la Botoşani pentru o necropsie.

Ulterior, după ce necropsia a stabilit că femeia a murit din cauze naturale, trupul a fost returnat familiei pentru a fi, din nou, înmormântat.

×
Subiecte în articol: Botoșani Frumuşica înmormântare
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close