Antena 3 Actualitate Locale O femeie de 67 de ani din Brăila a fost ucisă în propria locuinţă

O femeie de 67 de ani din Brăila a fost ucisă în propria locuinţă

de G.S.    |    06 Dec 2015   •   16:46
O femeie de 67 de ani din Brăila a fost ucisă în propria locuinţă Foto: pixabay.com

O femeie de 67 de ani dintr-o comună brăileană a fost ucisă în propria locuinţă. Se pare că atacatorul a intrat pe geam în casa victimei şi nu s-a sfiit că în camera alăturată se afla bărbatul femeii. Acesta a auzit ţipete, însă nu a putut interveni, pentru că uşa camerei era blocată. A fugit la vecini şi a cerut ajutorul. 

 
În jurul orei 1 noaptea, bărbatul a fost trezit de ţipetele îngrozite ale soţiei sale. Femeia doarmea într-o cameră alăturată, însă omul s-a temut să intre acolo. 
 
Sătenii din Zamfireşti sunt îngroziţi că femeia a fost atacată în propria casă şi că agresorul nu s-a temut că în locuinţă mai era cineva. 
 
Femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. Oamenii din sat suspectează pe cineva care cunoştea atât victima, cât şi locuinţa acesteia.
 
Poliţiştii au început cercetările, iar primul audiat a fost chiar bărbatul femeii, care se afla în casă, în momentul comiterii crimei.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close