Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeia de 44 de ani din Târgu Jiu, care a căzut de la etaj când întindea rufe, a murit. Ea scăpase de COVID în urmă cu patru luni

Femeia de 44 de ani din Târgu Jiu, care a căzut de la etaj când întindea rufe, a murit. Ea scăpase de COVID în urmă cu patru luni

O femeie a căzut de la etajul trei al blocului, în timp ce întindea rufe pe balcon şi s-a dezechilibrat.

Femeia de 44 de ani din Târgu Jiu, care a căzut de la etaj când întindea rufe, a murit. Ea scăpase de COVID în urmă cu patru luni
de Gabriela Mladin    |    04 Sep 2021   •   17:52

UPDATE - Femeia care a căzut de la etajul trei al unui bloc din Târgu-Jiu a murit la spitalul de urgentă din localitate. 

Ea lucra ca registrator chiar la spitalul unde medicii au încercat să-i salveze viața. Leziunile de pe corp au fost foarte grave. 

Victima este soția șoferului președintelui Consiliului Județean Gorj și avea doi copii, unul dintre ei minor.

Femeia avea 44 de ani şi în urmă cu patru luni a avut COVID, a fost internată la ATI, fiind în stare gravă. În cele din urmă, femeia a scăpat de virus, dar azi s-a dovedit o zi fatală.

----

Incidentul a avut loc la Târgu Jiu, unde medicii UPU au sosit rapid la faţa locului şi au transportat victima la spital.

Din primele informații de la fața locului, femeia s-ar fi dezechilibrat în timp ce întindea rufele la uscat pe balcon și a căzut în gol.

Starea femeii este gravă

Femeia s-a prăbușit pe pământ, chiar în faţa blocului. 

Vecinii au anunțat imediat autoritățile, iar primii ajunși la faţa locului au fost polițiștii locali care patrulau în zonă. 

Starea ei este gravă şi a fost dusă la Secţia de Urgenţe a Spitalului din Târgu Jiu.

Vecinii au chemat ambulanţa

Polițiști locali și polițiști din cadrul Poliției Municipale au acordat sprijin echipajului ajuns la faţa locului.

Polițiștii din cadrul IPJ Gorj au deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close