Antena 3 CNN Actualitate Locale Suma uriaşă cerută de o femeie din Cluj, unui străin pentru a nu dezvălui aventura lor soţiei

Suma uriaşă cerută de o femeie din Cluj, unui străin pentru a nu dezvălui aventura lor soţiei

Femeia, în vârstă de 48 de ani, a pus la cale un plan pentru a șantaja un cetățean străin pe care l-a amenințat cu fotografii compromițătoare care urmau a fi trimise soţiei şi cunoștințelor. Suma uriaşă solicitată de clujeancă a fost descoperită în urma unui flagrant.

Suma uriaşă cerută de o femeie din Cluj, unui străin pentru a nu dezvălui aventura lor soţiei
Sursa foto: Pexels/Tima Miroshnichenko
de Claudia Popovici    |    18 Noi 2021   •   21:11

Totul a început în 2017, când femeia a primit de la bărbat, cetăţean străin, cu care avea o relație, diverse imagini. În urma unor conflicte, femeia ar fi decis să folosească imaginile intime pentru a-l șantaja.

Mai exact, aceasta ar fi recurs la o serie de amenințări că va trimite imaginile care dezvăluiau relaţia lor intimă, soţiei sale, respectiv cunoștințelor, de pe teritoriul mai multor state.

În schimb, bărbatul urma să îi vireze bani în tranşe, prima având valoarea de 20.000 de euro. Şocat de amenințările şi cerințele acesteia, bărbatul a decis să ceară sprijinul poliţiei.

Pe fir au intrat Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Cluj-Napoca care cu sprijinul polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale și al specialiștilor criminaliști, au realizat o prindere în flagrant delict în localitatea Florești.

Astfel, femeia a fost prinsă, marţi, în timp ce primea prima tranşă solicitată în valoare de 20.000 de euro. În total, pentru a-şi proteja familia de imaginile compromițătoare, bărbatul urma să îi vireze individei 150.000 de euro.

În acest context, femeia a fost reținută de polițiști și pusă sub control judiciar.

„În cadrul activităților polițiștii au efectuat o percheziție, la domiciliul femeii, fiind ridicate două laptop-uri, o unitate centrală, trei telefoane mobile, șapte cartele telefonice, dar și înscrisuri de interes pentru cauză.

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută de polițiști, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, ulterior, în cazul acesteia, fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj citați de presa locală

×
Subiecte în articol: Cluj santaj femeie cetăţean străin
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close