Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Constanţa s-a aruncat de pe bloc, după ce a aflat că iubita sa o înşală cu un bărbat

O femeie din Constanţa s-a aruncat de pe bloc, după ce a aflat că iubita sa o înşală cu un bărbat

O femeie în vârstă de 40 de ani, din Constanţa, s-a aruncat de pe un bloc, astăzi, după ce ar fi aflat că iubita sa o înşală cu un bărbat.

O femeie din Constanţa s-a aruncat de pe bloc, după ce a aflat că iubita sa o înşală cu un bărbat
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    10 Apr 2021   •   16:26

Totul s-a întâmplat astăzi, după ce femeia ar fi aflat că iubita sa ar fi înşelat-o cu un bărbat. Drept urmare, aceasta s-a urcat pe acoperişul unui bloc de pe strada Palas din Constanţa şi a ameninţat că se va arunca în gol.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns, în scurt timp, un poliţist şi un jandarm. Când i-a văzut pe agenţi, femeia s-a aruncat în gol de la etaj.

Un echipaj SMURD şi unul de la Ambulanţă s-au deplasat în zonă, femeia fiind găsită de medici în stop cardio-respirator.

"Astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

Momentul în care femeia înşelată de iubită se aruncă de pe un bloc, în Constanţa

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Paramedicii şi pompierii ISU Dobrogea au efectuat manevre de resuscitare, iar după câteva minute inima femeii a început, din nou, să bată. Ea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit unor surse medicale, femeia a suferit numeroase traumatisme, leziuni şi hemoragie internă.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close