Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie cu un copil au fost filmaţi în timp ce furau flori de pe morminte în timpul nopţii, în judeţul Dâmboviţa

O femeie cu un copil au fost filmaţi în timp ce furau flori de pe morminte în timpul nopţii, în judeţul Dâmboviţa

Un incident tulburător a avut loc, luni noaptea, în cimitirul oraşului Răcari din judeţul Dâmboviţa.

O femeie cu un copil au fost filmaţi în timp ce furau flori de pe morminte în timpul nopţii, în judeţul Dâmboviţa
de Robert Slãmnoiu    |    27 Apr 2021   •   15:42

Două persoane venite la furat flori de pe morminte au fost surprinse în imaginile captate de camerele de supraveghere amplasate în locul de odihnă veșnică.

Este vorba de o femeie şi un copil, a căror identitate nu era cunoscută la momentul publicării acestei ştiri.

Femeia şi copilul au așteptat să se lase întunericul și au trecut la fapte: au umblat printre morminte, în căutarea celor mai aspectuoase flori şi, după cum se vede din imagini, n-au plecat cu mâna goală.

Mormintele sunt investigate metodic: fie că e vorba de un cavou somptuos, fie că e vorba de un loc de veci mai modest, cei doi scrutează cu atenţie după florile cu care rudele şi prietenii au vrut să marcheze trecerea în altă lume a fiinţelor dragi.

La un moment dat, femeia şi copilul se despart, probabil în virtutea "modului de operare", pentru a "acoperi" mai multe morminte. La final, cei doi părăsesc împreună cimitirul încărcaţi cu un sac plin cu flori, dar şi cu ghivece, care, cel mai probabil, urma să fie scoase la vânzare la a doua zi.

Primăria Răcari a pus la dispoziția Poliției imaginile surprinse în cimitir.

Dincolo de fapta pedepsită de lege, acest tip de incident aruncă suspiciuni asupra provenienței florilor oferite deseori spre vânzare cetățenilor, la colţ de stradă, de vânzători ambulanți cu aspect mai mult sau mai puţin inocent.

×
Subiecte în articol: cimitir
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close