Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie şi fiul ei, găsiţi morţi în casă, în Târgu Mureş: "Nu a ieşit de un an de zile din casă"

O femeie şi fiul ei, găsiţi morţi în casă, în Târgu Mureş: "Nu a ieşit de un an de zile din casă"

O femeie din Târgu Mureş, dar şi fiul ei, au fost găsiţi morţi într-o garsonieră situată într-un bloc. O vecină a femeii a explicat că aceasta nu ar mai fi ieşit din casă de un an.

de Georgiana Adam    |    17 Feb 2024   •   09:24

Vecinii au fost cei care au anunţat poliţia, alertaţi de mirosul greu care venea din apartamentul celor doi.

Potrivit vecinilor, cei doi nu mai fuseseră văzuţi de câteva zile. Bărbatul de 57 de ani nu avea loc de muncă şi trăia în garsoniera mamei sale, în vârstă de 88 de ani.

"Ţineau geamul întredeschis şi nu era lumină. Şi acolo ne-am pus un semnul întrebării. Atunci am încercat să îl strigăm la balcon. De obicei, lăsa uşa deschisă.

M-am dus, am încercat să deschid uşa, dar am întâmpinat o rezistenţă şi atunci mi-am dat seama că e vorba de ceva tragic", povesteşte o vecină a celor doi.

Anchetatorii l-au găsit pe bărbat în pat, în timp ce femeie era căzută în apropierea uşii. 

Legiştii bănuiesc că bătrâna ar fi încercat să ceară ajutor după ce fiul ei a murit, dar nu a mai apucat să facă acest lucru.

"Din câte am înţeles, au abuzat de alcool, iar bătrâna nu a ieşit de un an de zile din casă", mai spune vecina lor.

"Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la o locuință din cartierul Aleea Carpați, s-ar afla două persoane decedate.

Aceștia nu mai prezentau semne vitale, trupurile celor doi fiind transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor de deces", a declarat Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Târgul Mureş.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a afla cum au murit cei doi.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close