Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Galaţi a fost anunţată că a murit de compania Apă Canal: "Sunt vie şi mă simt bine"

O femeie din Galaţi a fost anunţată că a murit de compania Apă Canal: "Sunt vie şi mă simt bine"

O femeie din Galaţi a fost anunţată de compania de Apă Canal că a murit şi că trebuie să se prezinte la sediul companiei pentru a clarifica situaţia.

O femeie din Galaţi a fost anunţată că a murit de compania Apă Canal: "Sunt vie şi mă simt bine"
Sursa foto: viata-libera.ro
de Georgiana Adam    |    12 Ian 2022   •   09:56

Anca Savin, o profesoară pensionară din Galaţi, a primit acasă, în poştă, o înştiinţare de la compania de Apă Canal prin care a fost anunţată că a murit, dar şi că trebuie să se prezinte la sediul companiei pentru a clarifica situaţia.

Femeia este pensionară și locuiește singură, într-o casă de pe strada Movilei, notează jurnaliştii de la viata-libera.ro.

În ziua de Bobotează, când s-a întors de la slujbă, femeia a găsit în cutia poștală o notificare de la Apă Canal, emisă cu o zi înainte, în care scria, negru pe alb, că "doamna Savin Anca, titularul contractului, a decedat" și că destinatarul este chemat "în termen de cinci zile" la sediul Apă Canal pentru clarificarea situației contractuale, în caz contrar urmând ca furnizarea apei să fie sistată.

"Cum e posibil așa ceva de la o instituție față de care mi-am plătit mereu datoriile? Sunt cu plățile la zi, poate au zis că dacă am consum mai mic, am murit? Cum să mor? Sunt vie și mă simt bine! Stau cu acte în regulă în casa pe care am moștenit-o de la mama mea, am certificat de moștenitor, contractul e valabil, încheiat pe numele meu, în 2013. Ce fac acum, dacă îmi taie apa în toiul iernii?", a declarat Anca Savin pentru jurnaliştii din Galaţi.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close